ЗОНА ЗА СТАРТИРАЩИ ДИЗАЙНЕРИ


SHOW UP – ПОКАЖИ СЕ


ТексТейлърЕкспо
представя Start-up Zone, място за стартиращи дизайнери.

Международното изложение ТексТейлърЕкспо е форум, който отделя специално внимание на млади дизайнери, които ще имат възможност да покажат своите идеи, концепции и колекции в специализираната Start-up Zone в 10 палата на Международен Панаир Пловдив.

Организаторите дават възможностите на новите модни брандове да представят себе си пред бизнеса, международни бизнес партньори, търговски представители от различни международни компании. ТексТейлърЕкспо поема мисията да подпомогне първите стъпки в света на модата на млади дизайнери, като предостави специално предложение за участие в изложението.

Младите изложители ще имат възможност не само да покажат своите колекции на изложението, да участват в ревюта, да направят своите първи B2B контакти и срещи, да присъстват на специализираните семинари “Модни тенденции есен/зима 2019 'ЦЕННОСТИ'” и “Изкуството на прогнозирането за модната индустрия”.

За участие, моля регистрирайте своя интерес на https://www.textailorexpo.com/izlozhiteli/registracia-izlojiteli, като в описанието посочите, че се интересувате от участие в Start-up Zone. 

Очакваме Ви!

Медийни партньори