Семинари за модни тенденции


Семинар “Модни тенденции есен/зима 2019 'ЦЕННОСТИ'”

Разглеждаме различните влияния от обществото, които оформят тенденциите за есента и зимата на 2019/2020. Дешифрираме тяхното значение и влияние на търговско и комерсиално ниво върху търсенето на търговските вериги, както и върху онлайн търговците.
Елатe с нас на пътуване за изучаване на цветовете на есента и зимата на 2019/2020 с основните цветове за сезона и основните влияния върху продуктовите линии за пазара на дамско облекло.
Бъдете вдъхновени за сезон есен/зима 2019/2020

8ми ноември от 15.30 до 17.00 часа

10ти ноември от 12.00 до 13.30 часа
 
Семинар “Изкуството на прогнозирането за модната индустрия”

Споделяме с Вас основните елементи на проучванията, които дават възможност да се дешифрира какво се случва в света днес и как то ще се превърне в макро тенденции и търговски колекции на магазините и веригите, търгуващи с облекло.

10ти ноември от 10.30 до 12.00 часа

Лектор: Сара Олууд, Творчески директор, The Trend Bunker 

Сара има дългосрочна кариера във вериги магазини, търгуващи с облекло както и в луксозните пазари на Европа и САЩ. Позната е с експертното прогнозиране както на модните така и на пазарните тенденции в света на модата. Сара консултира в областта на стратегията за създаване и налагане на марка, също в областта на дизайна в сферата на модата и продуктовия дизайн. Тя преподава в колежи изкуството на прогнозирането на тенденциите.

The Trend Bunker | Онлайн платформа за тенденции в областта на дизайна.
The Trend Bunker проследява, идентифицира, вдъхновява и валидира тенденциите на пазара. Експерти с над 10 години опит в големи модни и лайфстайл корпорации дешифрират тенденциите и тяхното влияние върху търговията и производството на облекло.

Изложителите и посетителите на ТексТейлърЕкспо могат да се възползват от семинарите безплатно.

Можете да заявите желанието си за участие на електронна поща: office@textailorexpo.com

Медийни партньори