ТексТейлър Експо 2019 Преглед - ТЕКСТЕЙЛЪР ЕКСПО - Международна изложба за шивашка и текстилна промишленост

ТексТейлър Експо 2019 Преглед


    

От 07 до 09 ноември 2019 г. се проведе Международното изложение за текстил и мода ТЕКСТЕЙЛЪР ЕКСПО 2019. Изложението е високо оценено за смелостта да съчетае и представи на едно място текстилна техника и мода, масово произведени продукти и ръчно изработени (hand made) артикули, наложени брандове и стартъпи, да срещне ученици, студенти и млади дизайнери със световноизвестни стилисти за предаване на опита и уменията в „Creative lab“, да подслони бизнес разговори и професионални обучения.

Изложители: Във второто си издание ТЕКСТЕЙЛЪР ЕКСПО събра 82 изложители от 8 държави - България, Германия, Гърция, Испания, Китай, Румъния, Турция и Холандия.

Посетители: ТЕКСТЕЙЛЪР ЕКСПО привлече интереса на над 2500 посетители от 16 държави - България, Германия, Гърция, Испания, Италия, Китай, Македония, Молдова, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Турция, Украйна, Чехия, Швеция. 

Профила на посетителите: Собственици и управители на предприятия от текстилния и модния бранш, собстеници на магазини, лица, участващи във вземането на решения, специалисти и професионалисти от бранша, представители на академичната общност и научно-техническите среди. 

Свалете пълни отчет от тук.

Медийни партньори